A rendőrség befejezte az újkígyósi nő ügyének vizsgálatát

Jeges úton csúszott meg és okozott balesetet autójával egy újkígyósi nő Csanádapáca közelében. A balesetben az egyik utas súlyosan megsérült. A rendőrség közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítja.


Árokba csúszott egy személygépkocsi 2019. január 12-én 9 óra 30 perc körül, Csanádapáca közelében. A balesetet látta egy másik autós, aki megállt segíteni. A járművet az út szélén hagyta és kiszállt, hogy megnézze mi történt. A parkoló autót ki akarta kerülni az utána érkező személyautó vezetője, ezért fékezni kezdett. Az autó megcsúszott a jeges úton és hátulról nekiütközött az álló járműnek.

Fotó: police.hu

A balesetet okozó 64 éves újkígyósi nő egyik utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. Az Orosházi Rendőrkapitányság a nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja, mert nem az időjárási és az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 11-én átadta az ügyészségnek.

Close