A neonáci Bede Zsolt újságírót vert meg a Fidesz erőszakellenes rendezvényén

Fotók: Ivándi-Szabó Balázs – 24.hu

Több sajtótermék is arról ír, hogy nem sikerült békésre a kormánypárt tüntetése. Mint ismert, az Erzsébet körúton megtartott mulatságot a VII. kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter az ATV-ben tett kijelentése miatt szervezték meg.

A finoman szólva is magas labdát a Fidesz nyilván le is csapta azonnal, s gyorsan össze is hívott egy tüntetést az VII. kerületi polgármesteri hivatal elé.

Tovább uszítja egymás ellen a magyar embereket a FIDESZ

A béke, a szeretet és tolerancia rendezvényén többek között felszólal az írásaikban a tiszteletre, elfogadásra és egymás iránti türelemre tanító Bayer Zsolt publicista és Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője. Az esemény fényét emeli még Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke, Hollik István, a Fidesz szóvivője és Bajkai István országgyűlési képviselője.


Több sajtótermék értesülése szerint ugyanakkor a helyszínen rohamrendőrök nem, csupán járőrök voltak, így a tüntetők és ellentüntetők nyugodtan véleményt cserélhettek a maguk módján, tovább emelve az esemény rangját, fényét.

Fotók: Ivándi-Szabó Balázs – 24.hu

Természetesen nem maradhatott ki a tüntetéseken minden alkalommal felbukkanó, magát rendszeresen újságírónak tituláló Bede Zsolt sem, aki ezúttal Hont András publicistát, a HVG munkatársát igyekezett érveivel meggyőzni, vagyis inzultálta és lökdöste, emellett finoman utalt arra, hogy szerinte nem feltétlenül hiteles a publicista jelenléte, amikor közölte:

“Takarodj innen!”

Szerencsére az angol tudását ezúttal nem szabadította rá a környezetére.

Érthetetlen, hogy ez a neonáci provokátor miért van még mindíg szabadlábon!

A rendezvényen sajnos nem szólaltak fel ugyanakkor a Pesti Srácok munkatársai, akik a múlt héten a németek kiirtásán viccelődtek. Kár, hiszen biztosan tudták volna tovább emelni a rendezvény színvonalát.


Mégsem lehet következmények nélkül viccelődni a németek kiirtásán

A szokásos csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely azt mondta, nem lesznek a jövőben műsoron a Petőfi Irodalmi Ügynökség frissen indult Hajónapló című műsorában a németek kiirtásán viccelődők – legalábbis így tudja Gulyás Gergely. A Magyar Hang cikke szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón beszélt arról, hogy elfogadhatatlanok voltak az ott elhangzó kijelentések.


Alfahír

Close