Közösségi oldalak

Belföld

A jobbikos Stummer János nyerte az előválasztást Békéscsabán

Stummer János magabiztosan nyert Békéscsabán, erről ő maga is beszámolt közösségi oldalán. Stummer János a szavazatok 78%-át szerezte meg.

  • Stummer János (Jobbik, DK, Momentum, LMP, Mindenki Magyarországa Mozgalom): 4621 szavazat
  • Miklós Attila (MSZP, Párbeszéd): 1323 szavazat

Stummer János így fogalmaz közösségi oldalán:

„Önök, Békés megyei polgárok ezen az előválasztáson egyértelmű és mindenki számára világos üzenetet küldtek: engem tartanak alkalmasnak a feladatra, hogy jövő tavasszal Orbán Viktor jelöltjével megmérkőzzek. A rám leadott rekordszámú 4621 szavazat és a 78%-nyi szavazattöbbség egyértelmű helyzetet teremt, és stabil kiindulópontja a következő fél év kemény munkájának. Jó úton járunk és célt fogunk érni. A csapatom és én készen állunk a feladatra, hogy 2022 áprilisától itt Békéscsabán és környékén ne a Fidesznek, hanem a személyemben Önöknek legyen országgyűlési képviselője. Sikerülni fog, mert tudjuk a receptet: egység, szervezettség, elérhetőség, alázatos munka, figyelmes közszolgálat. Emberség. Egy olyan lendületes és fiatalos politika, aminek mindenki számít, és ahol a cél nem a választási győzelem, hanem egy boldogabb haza és egy szerethetőbb otthon megteremtése. Köszönöm Önöknek a támogatást, köszönöm a családomnak és a csapatomnak, hogy rendíthetetlenül mellettem állnak. Így, együtt sikerülni fog!”

– írja.

A miniszterelnök-jelöltekre leadott szavazatok ebben a választókerületben:

  • Dobrev Klára: 2248 szavazat
  • Márki-Zay Péter: 1317 szavazat
  • Jakab Péter: 1197 szavazat
  • Karácsony Gergely: 1168 szavazat
  • Fekete-Győr András: 127 szavazat

A két politikus vitáját portálunk élőben közvetítte, amit alább vissza is tud nézni.

Előválasztási vitafórumot tartott Miklós Attila és Stummer János

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!