A gyanúsított rendőrkézen, a kár megtérült!

Két ház udvaráról lopott egy 17 éves fiatal Dobozon. Az egyik helyről három anyajuhot, a másik udvarból egy elektromos kerékpárt vitt el. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Két helyről lopott egy 17 éves fiú Dobozon. Először, 2019. március 24-én 18 óra 30 perc és 2019. március 25-én 7 óra 30 perc között bement egy ház bekerített udvarára, majd az egyik melléképületből három anyajuhot vitt el. Ezután, 2019. március 25-én este egy körbekerítetlen ház udvaráról lopott el egy elektromos kerékpárt. A kár mindkét esetben megtérült, a juhok és a kerékpár is visszakerültek a tulajdonoshoz.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 17 éves dobozi fiatal ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. május 16-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close