A családjával hajtott a vonat elé a kaszaperi férfi

A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre egy személygépkocsi vezetője Tótkomlós külterületén. Az autó nekiütközött egy vonatnak, személyi sérülés szerencsére nem történt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Vonatnak ütközött egy személygépkocsi 2020. június 26-án 19 óra körül, Tótkomlóson, a Békéssámsoni úti vasúti átjáróban. A gépkocsiban egy háromgyermekes család ült. Az autót az apa vezette, mellette ült ötéves lánya, mögötte a felesége és hat, valamint kilencéves fiai. A férfi elmondása szerint fehérnek látta a fénysorompó jelzését, ezért hajtott be az átjáróba. A jelző azonban piros volt és éppen jött is a vonat.


A gépkocsi nekiütközött a vonat oldalának, személyi sérülés szerencsére nem történt. Az Orosházi Rendőrkapitányság a kaszaperi férfi ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. augusztus 5-én továbbította az ügyészségre.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!