A 44-es számú főúton, Kondoros közelében összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi

Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, Kondoros közelében 2019. január 14-én 10 óra 45 perckor összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A balesetben a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az autó vezetője megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A Békéscsaba felől érkezőket a Szarvasi úti körforgalomnál a 47-es számú főútra terelik, a Kondoros felől közlekedők pedig Gyomaendrőd irányába tudják elkerülni az érintett útszakaszt, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

12:00

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást

A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 11 óra 38 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

15:38

Megszűnt a félpályás útlezárás, mindkét sávon zavartalanul halad a forgalom.

Befejeződött a helyszíni szemle a 44-es számú főúton, Kondoros határában. A rendőrség 2019. január 14-én 15 óra 20 perckor a teljes útlezárás után elrendelt félpályás korlátozást is feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close