Lopás, közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. augusztus 8-án előállítottak egy nőt. A 22 éves békéscsabai nő a gyanú szerint a munkahelyén kinyitotta egy másik dolgozó öltözőszekrényét, majd kivett belőle egy táskát, amelyben kozmetikai szerek és pénz volt. A nő ellen a rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


A battonyai közúti határátkelőhelyen 2019. augusztus 8-án délután egy ír honosságú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességet igazoló lapja hamisítvány. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. augusztus 8-án 19 óra 15 perc körül Sarkadon, a Dózsa utcából. A szonda ittasságot jelzett nála, és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. A férfinak nincs vezetői engedélye és annak az autónak, amellyel közlekedett, lejárt a műszaki érvényességi ideje. A Sarkadi Rendőrkapitányság ezért a 25 éves férfi ellen több eljárást is indított, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close