Zaklatta és fenyegette volt élettársát egy értetlen férfi Békéscsabán

Másfél hónap alatt közel 500-szor hívta telefonon volt élettársát egy békéscsabai férfi. Emellett fenyegette, bántalmazta is a nőt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Volt élettársát fenyegette, zaklatta egy férfi Békéscsabán. Telefonon és személyesen is rendszeresen kereste a nőt. Telefonon 2018 augusztusában és szeptemberében, másfél hónap alatt 482-szer hívta fel, az utcán pedig többször leszólította, szidalmazta és leköpte. Többször felcsengetett hozzá kaputelefonon és fenyegetőzött. Volt, hogy a lépcsőházba bejutott, de a nő a lakásába nem akarta beengedni, ezért úgy belökte a bejárati ajtót, hogy elszakadt a biztonsági lánc.

A lakásban lefogta, bántalmazta volt párját. Amikor a nő jelenlegi élettársával találkozott, őt is szidalmazta, fenyegette. A 48 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság könnyű testi sértés, zaklatás és személyi szabadság megsértése bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close