Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békésen, körözés alapján történt rendőri intézkedés Orosházán és Békésen


Békésen, a Deák Ferenc utca és a Kisvasút utca kereszteződésében, 2019. március 19-én 14 óra körül összeütközött egy kerékpáros és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatalember. A balesetről utólag, 17 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a robbanómotoros kerékpárt vezető 18 éves fiú nem adott elsőbbséget a motor vezetőjének, ezért történt a baleset, amelyben a motor vezetője könnyebben megsérült. A történtek okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 19-én előállítottak egy férfit, akinek ittas járművezetés gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban rendelték el a körözését. A 33 éves orosházi férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. március 19-én, Békésen elfogtak egy kaszaperi férfit, akit lopás bűntett miatt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözött. A 46 éves férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close