Két közlekedési baleset Békéscsabán, elfogás Kaszaperen, őrizetbe vétel Orosházán

Békés megyében, 2020. február 17-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, a Tessedik utca és a 4-es Honvéd utca kereszteződésében, 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros lányt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Fél órával később, szintén Békéscsabán, a Bartók Béla úton egy autóbusz forgalmi okból fékezett. Az utasok közül egy nő súlyosan egy másik pedig könnyebben megsérült. Mindkét baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. február 17-én 11 óra körül elfogtak egy kaszaperi férfit, akinek a Gyulai Törvényszék lopás miatt elrendelte a körözését. A 62 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök ezért Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Orosházán, a Móra Ferenc utcából, 2020. február 17-én 12 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség és a bíróság is eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 30 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Close