Kisdiákok látogattak el a rendőrségre Békéscsabán

A téli szünet előtt a Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskolából látogattak el kisdiákok a rendőrségre. Egy rendőrautó pillanatok alatt megtelt gyermekekkel, és a rendőrmotor is nagyon népszerű volt.

Gyermekek népesítették be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság udvarát 2019. december 14-én. A téli szünet előtti utolsó tanítási napok egyikén a Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola másodikosai látogattak el a rendőrségre. A kisdiákok azonnal birtokba vettek egy rendőrautót és a számukra kiállított rendőrmotor ülését is egymás után foglalták el.

Az őket fogadó rendőrök megmutatták nekik a szolgálati járművek felszereléseit, és beszéltek a munkájukról. A gyerekek érdeklődéssel hallgatták őket, majd a bűnmegelőzési tanácsadó irodában megtartott foglalkozáson is nagyon figyeltek. A rendőrök a szabályos közlekedésről, a személyes dolgaik védelméről, az internet használatról beszélgettek velük. Végezetül boldog karácsonyt, élményekben gazdag téli szünetet kívántak a kisdiákoknak és családjaiknak, tanáraiknak.

Képgaléria

Close