A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Öt helyen lehet majd tölteni az elektromos autókat Békéscsabán

Ma írta alá Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere azokat a megállapodásokat, amelynek értelmében két vállalkozás öt elektromos töltőoszlopot telepít a városban. Mint azt portálunk korábban megírta a fejlesztés eredményeképpen a város a Postaközben, a Szabó Dezső utcán, a Sportcsarnoknál, a jaminai Jézus Szíve templomnál és a Lencsési Általános Iskolánál is tudják majd a csabaiak tölteni elektromos járműveiket. A polgármester kifejtette, hogy az Önkormányzat térítésmentesen biztosítja a területet a vállalkozások számára, akik telepítik és működtetik a töltőoszlopokat.

Szarvas Péter bízik benne, hogy ezzel is hozzá tudnak járulni az elektromobilitás szélesebb körű elterjedéséhez, valamint a környezet védelméhez és néhány éven belül a városban többségben lesznek az elektromos járművek.

Aktuális