A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Együtt fejleszt az Intel és az AMD

Egészen meglepő ötlettel állt elő az Intel és az AMD. Közösen raknak össze egy Core processzort, és AMD Radeon grafikus magok kerülnek bele. Ez a fajta együttműködés pár éve talán még leverte volna a lécet a versenyfelügyeleti szakhatóságnál, de ma már nem beszélhetünk az Intel egyeduralmáról a csipgyártás piacán, és teljesen logikus,

hogy az x86-os rendszerekhez értő két cég összefogjon. Az AMD és az Intel vezetői megerősítették, hogy a 8. generációs Intel Core csipekbe mindketten szállítanak megoldásokat. Az új csipek valamikor 2018 első negyedévében érkeznek meg. A projekt azonban alapvetően az Intelé, ők keresték meg az AMD-t, hogy dolgozzanak együtt - írja a PC World. Több részletet még nem tudunk a készülő csipekről. Az Intel például egy termékként emlegeti, de elképzelhető, hogy többféle változata lesz, eltérő sebességekkel.

Aktuális