A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Önvédelmi és Közelharc szeminárium lesz Füzesgyarmaton!

Hanshi Robert Manole IX.DAN! Mind a fegyveres erők, és szervezetek tagjainak, mind a különböző harcművészetek mívelőinek fontos az, hogy tudásukat időről, időre fejlesszék, illetve az annak idején megszerzett ismereteket felelevenítsék. A Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés megyei szervezete és a Békés Megyei Harcművész Szövetség meghívására Hanshi Robert Manole IX.DAN ju-jitsu, a Nippon Seibukan Akadémia kelet- európai és romániai vezetője, az Európai Ju-Jitsu Unió alelnöke, a bukaresti Cold Steel Klub elnöke, aki egyben több fegyveres testület önvédelmi oktatója hazájában  ősszel Békés megyébe látogat.

A tervek szerint a kiváló önvédelem oktató megtekinti a  Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés megyei szervezete vendégeként a Békéscsabán rendezendő hagyományos haditornát-hiszen több mint tíz éve a szervezet tiszteletbeli tagja. Másnap, szeptember 29-én szombaton két edzést, 30-án vasárnap pedig egy edzést tart Füzesgyarmaton, a helyi Sportcsarnokban.

A szeminárium megrendezését Füzesgyarmat Város Önkormányzata is támogatja. Manole nagymester nyolc éve tartott utoljára szemináriumot Békéscsabán, s akkor nagy sikert aratott. Korszerű, pusztakezes önvédelem, bot és kés technikák, s a fegyveres erők által is hasznosítható intézkedés technika lesz a szeminárium anyaga, ami oklevelek átadásával zárul. A szemináriumra várják a tartalékos katonák, rendőrök, biztonsági őrök, különböző irányzatú és nemzetiségű harcművészek jelentkezését.

Helye: Füzesgyarmat, Városi Sportcsarnok (Füzesgyarmat, )

Ideje: 2018.09.29 (szombat) 10.00-12.00,      14.00-16.00
2018.09.30  (vasárnap) : 10.00-12.00

Részvételi díj: 5000 ft./ fő ill. 2500 ft./edzés/fő
Jelentkezés: 2018.szeptember 26-ig: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nem csak Békés megyéből van érdeklődés a rendezvény iránt, hiszen Szegedről és Budapestről is, ill. Temesvárról már jelezték, hogy eljönnek Füzesgyarmatra. A rendezvény szolgálja a fegyveres testületek tagjainak szakmai fejlődését, erősíti a népek, harcművész irányzatok, klubok közötti  barátságot.

A szeminárium a Honvédelmi Sportszövetség pályázati támogatásával jön létre!!!

Aktuális