A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Megye III-as mérkőzés portálunkon!

Míg az NB II. és III. illetve a Megye I. bajnokságok véget értek, így portálunk a Megye II. és III. osztályra fókuszál. Az évzáró forduló meccsei következnek a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokságban, Mindkét csoportban az utolsó hétre marad a döntés a bajnok kilétét illetően. Északon az előző héten élre került Gádoros idegenben lép pályára, a második helyre szoruló, ponthátránnyal rendelkező Kardos-Örménykút hazai környezetben szerepel.

Délen fordított a helyzet, mivel a listavezető játszik saját közönsége előtt, és az üldözője kényszerül vendégségbe. Portálunk a technikai infrastruktúrát figyelembe véve, a Dévaványai SE II.–Köröstarcsai KSK mérkőzést fogja adni felvételről. A házigazda alakulat vélhetően erős tizeneggyel tud majd kifutni, mivel az I. osztályú csapatára már nem kell fókuszálni. Ez alapjaiban határozhatja meg a találkozó kimenetelét, és nehezítheti meg a papíron acélosabb állománnyal rendelkező, bronzérmes tarcsaiak dolgát. Remélhetőleg jó mérkőzésre lesz kilátás! A mérkőzés délután 17  órakor kezdődik, aminek összefoglalóját a mérkőzés után tekinthetik meg az érdeklődők, míg a teljes mérkőzést később találják meg Youtube csatornánkon.

Aktuális