A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ismét az NB III-ban játszhat a Méhkerék

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kedden délelőtt tartották meg az NB III-as indulásól döntő párharcok sorsolását. Húsz megyei bajnok közül 3 (Algyői SK, Tolnai VFC és Pécsváradi SSE) eleve nem vállalta a harmadosztályú szereplést, így 14 együttesnek kell osztályozót vívnia, míg 3 játék nélkül jutott fel a harmadik vonalba. Megyei szempontból természetesen a Méhkerék további sorsa került fókuszba, amely két évvel ezelőtt osztályozó nélkül léphetett feljebb. Titkon most is ebben reménykedtek a klub vezetői, bár százalékosan erre kevesebb esély mutatkozott, mint akkor, Fortuna azonban ismét kedvezett nekik.

A sorsolás technikai részéhez tartozott, hogy valamennyi csapat gömbjét elhelyezték az urnába, közülük az első 14 került összesorsolásra, a legvégén bennmaradó szerencsés 3 pedig játék nélkül válthat osztályt, írja a bmsextra.hu

A június 9-i párosítások: Kecskeméti LC–Hajdúböszörményi TE, Szajol KLK–Sajóbábonyi VSE, REAC–Sárvár FC, Eger SE–Balatonfüredi FC, UFC Nagykanizsa–Nagyatádi FC, Győr-Ménfőcsanak–Salgótarjáni BTC, Komárom VSE–Ikarus-Maroshegy.

Osztályozó nélkül NB III-as: Taksony SE, Sényő FC, Méhkeréki SE.

A június 16-i visszavágók: Hajdúböszörményi TE–Kecskeméti LC, Sajóbábonyi VSE–Szajol KLK, Sárvár FC–REAC, Balatonfüredi FC–Eger SE, Nagyatádi FC–UFC Nagykanizsa, Salgótarjáni BTC–Győr-Ménfőcsanak, Ikarus-Maroshegy–Komárom VSE.

Aktuális