A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Döntött a Békés Megyei MLSZ! - Bajnok a Méhkerék!

Mint azt portálunk is megírta több mérkőzés szakadt félbe a szombati játéknapon. Békéscsabán a Csányi utcában, a szünetben szakadt félbe a Békéscsabai MÁV SE–Bucsa SE megye II. osztályú találkozó. Ott a második félidei folytatását előbb az özönvizet hozó vihar lehetetlenített el, majd miután az eső alábbhagyott, és a házigazdák újrafestetették a vonalakat, akkor pedig a vendégek torpedózták azt meg, mondván élőben szeretnék nyomon követni az esti BL-döntőt odahaza. Ebben az esetben a Versenybizottság a félidőig kialakult 3–1-es eredményt eltörölte és 3–0-lal a vétlen MÁV javára igazolta 3 pontot.

Sokkal bonyolultabb eset a Körösladányban rendezett megye I. osztályú rangadó, amelyet ugyancsak a trópusi esőt hozó vihar miatt szakítottak félbe a 70. percben. Ekkor a vendég Méhkerék vezetett 1–0 arányban, amivel bajnoknak érezhette magát, csakhogy a pályát elborító víz nem tette lehetővé a játék folytatását.

A versenynaptárt már képtelenség módosítani, az újrajátszás a mérkőzésen előnyben lévő csapatot érintette volna hátrányosabban, ráadásul a házigazdáknak a maradék 20 percben két gólt kellett volna rúgniuk annak érdekében, hogy a végső helyezés szempontjából számukra kedvező eredmény születhessen. Csak mellékesen tesszük hozzá, hogy a következő évi kiírásban már szerepel a hátralévő idő lejátszásának lehetősége, ami most is a legjobb döntés lehetett volna. Azonban a Versenybizottság ezúttal úgy határozott, hogy a pályán elért eredményt hagyja jóvá, ezáltal a Méhkerék ténylegesen is bajnok lett.

Bmsextra.hu

Aktuális