A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Hosszú Katinka versenycsúcsot úszott

Semmi jelét nem mutatta Hosszú Katinka annak, hogy megviselte volna komolyabban a szakítás volt férjével és edzőjével, Shane Tusuppal. A Los Angeleshez tartozó Irvine-ban ugyanis saját maga korábbi versenycsúcsát megdöntve lett első. A 2:10,87 komoly idő 200 vegyesen az év ezen szakaszában, bár a 2:06,12-es világcsúcsától jelentősen elmaradt, de ez természetes. Mivel a Facebook-oldalán nem oszthatta meg a sikerét - Shane Tusup ugyanis törölte Katinka oldalát, az Instagramon viszont megtette. Június elején Európában versenyez.

 

Köszönöm, hogy mindig számíthatok Rád, Úszás! Köszönöm, hogy vagy nekem, a kapaszkodóm, a vasmacskám. Annyi mindent kaptam már Tőled! Irvine, 200 vegyes 1. hely 2:10,87 (új versenycsúcs) 50 gyors 4. hely 25,67 Thank you Swimming, I can always count on you! You are my anchor, thank you for always being there for me! I have gotten so much from You already! Irvine, 200 IM 1st place 2:10,87 (new meet record) 50 free 4th place 25,67

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Máj 25., 2018, időpont: 7:46 (PDT időzóna szerint)

Aktuális