A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Élőben adja a Körösladány-Méhkerék mérkőzést az m4sport.hu

A Békés megyei labdarúgó bajnokság tisztára, mint a brit parlament: felsőház, alsóház. Ami az m4sport.hu országjárására most a méhkeréki gólvágóra, Sztojka Ádámra és a ladányi Kéki Csabára fókuszál, ezen keresztül az egész bolygó, írja az m4sport.hu oldala. A szombati összecsapásra nagyon komolyan készülnek Körösladányban, egy felhívást is közzétettek: a vendégszurkolók szigorúan a Tüköry Iskola mellett mehetnek be, egy szeparált részre!

A sportági történelem könyvében 14 feszültek össze, ebből a vendégek jöttek ki fölényes 8 győzelmi mutatóval ennek ellenében csak kettő hazai öröm repesett, közben négy döntetlen bosszantott! Méhkerék már betyárkodott egyet az NB3-ban, most is oda iparkodnak, jelen pillanatban semmi nem fenyegeti az első helyüket! Az ország uborka termelői akaratosan vágynak a felsőbb osztályba, nyilván a ladányiak szeretnének odapörkölni, már a virtus miatt! Természetesen portálunk fotóriportere is jelen lesz az összecsapáson. A Körösladány-Méhkerék mérkőzést, szombaton 17 órától rendezik meg!

Aktuális