A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Bodovics Hanna a Békéscsabai Röplabda SE legújabb igazolása

Tehetséges, fiatal, magyar centerrel erősítette meg a keretét az ötszörös bajnok Linamar - Békéscsabai Röplabda SE. A szombathelyi születésű, 189 centiméter magas, 21 éves játékos a Vasastól tette át a székhelyét Békéscsabára. Bodovics Hanna 2 évre szóló, 2020. május 31-ig szóló szerződést írt alá.

"Nagyon megtisztelő, hogy a zsinórban öt bajnoki címet szerző BRSE megkeresett, hiszen Magyarország első számú klubjáról van szó, amelyről rengeteg jót hallottam. Szép időszakot töltöttem a Vasasnál, de úgy éreztem, hogy váltanom kell és Békéscsabán minden adott a fejlődésemhez. Szeretnék bizonyítani, már nagyon várom az augusztusi szezonkezdést, jó játékkal igyekszem segíteni a klubot az újabb sikerek eléréséhez."

- nyilatkozta a játékos.

A remek adottságokkal rendelkező center már korábban felkeltette a BRSE érdeklődését, de két éve nem sikerült realizálni a szerződést, idén viszont már siker koronázta az erőfeszítéseket. Baran Ádám klubvezető elmondta, hogy továbbra is az egyesület alapvető célkitűzése a hazai tehetségek felkarolása, mely a magyar röplabdázás érdeke is.

Aktuális