A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kisorsolták a Békés Megyei Kupa elődöntőit

Az MLSZ területi igazgatósága irodájában csütörtökön délelőtt nyilvános keretek között tartották meg a labdarúgó Békés Megyei Kupa elődöntőinek sorsolását. A procedúrán a Méhkerék, a Mezőhegyes, a Vésztő, valamint a második vonal Déli csoportjának élén álló Nagyszénás volt érintve. Előzetesen annyi volt ismert a kisorsolásra váró párharcok kapcsán, hogy a szénásiak alacsonyabb osztályú együttesként hazai pályán fogadhatják a nekik jutó ellenfelet. A megye-egyes csapatok közül pedig a Méhkerék idegenben szerepel majd, tekintettel arra, hogy ők legutóbb a Körösladánnyal szemben odahaza harcolták ki a továbbjutást, míg a ligakonkurensei mindezt vendégként érték el. 

Az egyik helyi főiskolás diáklány által elvégzett sorsolás érdekességét az szolgáltatta, hogy ismét összekerült egymással a Nagyszénás és a Mezőhegyes. Ez a két gárda tavaly augusztusban a Magyar Kupa selejtezőjében is egymással csatázott, akkor a határvárosiak bizonyultak jobbnak.

A másik ágon a Vésztő fogadja a Méhkeréket, amelynek a programja alaposan „feltorlódhat” az év végére, ha a döntőig menetel, mivel még NB III-as osztályozó is várhat rá. A találkozókat május 23-án, szerdán 17.30 órától játsszák. A Békés Megyei Kupát harmadszor írta ki az MLSZ területi igazgatósága, az előző két évben a Körösladány és a Szabadkígyós nyert, mindkettő partnere a Kondoros volt.

Hír még, hogy a szerdai nagyszénási mérkőzésen kiállított Burai Károlyt (Mezőberény) 4 kupamérkőzéstől tiltotta el a Fegyelmi Bizottság.

Az elődöntők párosítása.

Május 23., szerda,
17.30: Nagyszénás SE–Mezőhegyesi SE, Vésztői SE–Méhkeréki SE.

Aktuális