A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Sikeres Kick-box DAN vizsgák Budapesten!

A Magyar Kick-box Szövetség a hét végén rendezte meg DAN (mester) vizsgáját Budapesten, Csepelen, a Halker-Király team Akadémia edzőtermében. A vizsgát Galambos Péter VII.DAN, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, s egyben a szövetség Övvizsga Bizottságának elnöke irányította és bírálta el. Segítségére volt Balázs Jácint és Gregor László mesterek. Galambos Péter elnök köszöntötte a megjelent vizsgázókat, akik között számos Világ- és Európa-bajnok, és sikeres edző jött el a megmérettetésre. Kiemelte az övvizsgák jelentőségét a szövetségben és sikeres vizsgát kívánt. A gyakorlatokat a megszokott vizsgaanyag alapján végezték el a vizsgázók.

Technikai kombinációk, védés-ellentámadás, térérzékelési gyakorlatok, különböző szabályrendszerben vívott küzdelmek, kés és bot támadás elleni puszta kezes önvédelem,(ezt Shihan Gregor László VII.DAN vezette le), valamint egyénileg összeállított, puszta kezes és keleti harci eszközös fegyveres formagyakorlat, majd a végén az erőnléti gyakorlatok izzasztották le a résztvevőket. Összesen huszonnégyen tettek sikeres övvizsgát, s ebben öten Békés megyéből jöttek.

Debreczeni Dezső (Békéscsabai Lakótelepi SE ) VI.DAN, Puravecz Péter (Contact SE Orosháza) III.DAN, Litauszki László (Kondorosi Kick-box SE) III.DAN, Dohányos András (Békéscsabai Lakótelepi SE ) II.DAN, Korcsog László (Újkígyósi SZSE) I.DAN övfokozatot szerzett. Az ünnepélyes értékelésnél és oklevél átadásnál Galambos Péter elnök, a magyar kick-box első embere megelégedetten értékelte a látottakat, jelezve, hogy ez a központi DAN vizsga valóban a szövetség jelentős eseménye volt!

Aktuális