A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békéscsabán lesz a Kick-box Diákbajnokság Országos Döntője!

Csakúgy, mint az utóbbi években, a magyarországi kick-boksz utánpótlás egyik fellegvárában, Békéscsabán rendezik meg a Magyar Kick-boksz Diákbajnokságának Országos Döntőjét. A Kick-box Diákbajnokság döntője a Magyar Kick-boksz Szövetség legrangosabb olyan versenye, ahol a versenyzők oktatási intézményüket is képviselik. A verseny egyben ranglista pontszerző, válogató verseny is az ősszel Olaszországban, Jesolo-ban megrendezésre kerülő WAKO Kadet és Junior Kick-box Világbajnokságra.

Számos aktuális korosztályos Világ- és Európa-bajnok, ezüst és bronzérmes csap össze hat küzdőtéren, jó szórakozást, szép sportélményt nyújtva a nézőknek. Természetesen az egy héttel korábban megrendezett Békés megyei Kick-boksz diákbajnokság sok versenyzője is küzdőtérre lép.

A verseny ideje:
2018.03.25 (vasárnap) 11.00.

Helye:
Békéscsaba, Evangélikus Gimnázium Sportcsarnoka (Békéscsaba, Luther u. 1 sz.)

Aktuális