A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Erős mezőnyben kiváló békéscsabai eredmények a rangos nemzetközi mezei versenyen

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség mezei versenysorozatának egyik állomása az 51. alkalommal megrendezett belgrádi mezei versenyre meghívást kaptak versenyzőink, a több mint 10 országból érkezett atléta között. Tóth Sándor futói az erős nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak: A felnőtt 6 km-es távon Gregor László a jelenlegi felkészüléséhez képest kiválóan szerepelt. A több kis sérülés, egyetemi vizsgaidőszak és tanítás mellett készülő Laci, 5 km-ig irányította a versenyt, de az utolsó körben meg kellett elégednie a rangos mezőnyben a harmadik hellyel.

Ebben a felnőtt mezőnyben fiatalként debütáló Diószegi Dávid versenyzőnk az előkelő 8. helyet szerezte meg. A 3 km-es női futam Európa legjobbjait felsorakoztató szlovén, horvát és szerb atléták között Pap Csilla versenyzőnk az értékes negyedik helyen ért a célba.

A 4 km-es ifjúsági versenyszám szintén nagyon népes volt. Az idei ifjúsági EB-re és Ifjúsági Olimpiára készülő Apáti Bence nagyszerűen kihasználta a verseny lehetőséget, kemény iramot diktálva magabiztosan nyerte a versenyt. Reméljük, hogy mindezt a nyári időszakban kamatozni fogja, hiszen a nagyon nehéz terepen, hóesésben elért versenyzés által szerzett állóképesség nem vész el.

Aktuális