Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Döntetlent játszott a Békéscsaba a Gyirmót otthonában (Videó)

Nem kezdődött jól a Békéscsaba számára a mérkőzés, hiszen rögtön a második percben büntetőhöz jutott a Gyirmót. Dlusztus András kísérte a támadót, aki részint saját lábában, igen könnyen a tizenhatoson belülre esett. Németh játékvezető nem látta teljesen tisztán az esetet és befújta. Ribánszki azonban jól érezte a végrehajtó szándékát és kivédte a büntetőt, sőt a kipattanót is. A folytatásban is megpróbált nyomást gyakorolni a hazai együttes, a félpályát szinte át sem tudta lépni, de a védelem jól állta a sarat. 

Taekwon-do Európa-bajnokság: Mezei Nikolett és Süli Tamara Európa-bajnok!

Szlovéniában, Mariborban nagy hagyományai vannak a különböző küzdősportok jelentős versenyeinek megrendezésében. Az idei ITF Taekwon-do Európa-bajnokság is ezek közé a versenynek közé tartozik, hiszen 28 ország 642 versenyzője lépett küzdőtérre a különböző versenyszámokban. 2018. április 12-15. között rendezték meg Szlovéniában, Mariborban az idei, XXXIII. Senior és XXIV.Junior ITF Taekwon-do Európa Bajnokságot. A felkészült magyar csapatban ott voltak a battonyai Barátság SE és a magyarbánhegyesi Corvin Taekwon-do Klub válogatott versenyzői is.

Sikeres Kick-box DAN vizsgák Budapesten!

A Magyar Kick-box Szövetség a hét végén rendezte meg DAN (mester) vizsgáját Budapesten, Csepelen, a Halker-Király team Akadémia edzőtermében. A vizsgát Galambos Péter VII.DAN, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, s egyben a szövetség Övvizsga Bizottságának elnöke irányította és bírálta el. Segítségére volt Balázs Jácint és Gregor László mesterek. Galambos Péter elnök köszöntötte a megjelent vizsgázókat, akik között számos Világ- és Európa-bajnok, és sikeres edző jött el a megmérettetésre. Kiemelte az övvizsgák jelentőségét a szövetségben és sikeres vizsgát kívánt. A gyakorlatokat a megszokott vizsgaanyag alapján végezték el a vizsgázók.

Győzött a Füzesgyarmat a Tiszafüred ellen

Eredményesen sikerült a tavaszi hazai premier a Füzesgyarmat NB III-as labdarúgó-csapatának, amely gyengébb első és ötletesebb második félidei játékkal múlta felül a kieső helyen tanyázó Tiszafüredet. A piros-fehérek ezzel immár a 7. helyet foglalják el a tabellán, és pozícióban is sokat javítottak a helyzetükön. Az első félidőben mintha kölcsönös meg nem támadási egyezményt kötöttek volna a felek. A játék a mezőnyben folyt, jobbára a hazaiak akarata érvényesült, ezzel együtt helyzetbe nem sikerült kerülniük a jól visszazáró fürediekkel szemben, akik kevés alkalommal jutottak el a hazai kapu előteréig.

Eredményes point-fighting kick-box Olaszországban

Olaszországban, a Milánóhoz közeli Castellanza-ban minden évben április elején találkozik Európa point-fighting kick-box sportolóinak krémje. A Point-fighting Cup versenyen ugyanis csak ebben, a megállításos szabályrendszerben vívnak a versenyzők. A verseny jellemzői: nagy mezőny, 14 ország, 77 egyesület, 997 nevezés, színvonalas verseny, nagyszerű küzdelmekkel. Mivel mind a magyar kick-box , mind a Békés megyeiek a legeredményesebb szabályrendszere a point-fighting, így nem csoda, hogy ez meglátszott az éremtáblázaton és az eredményességben is.

Aktuális