A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két korcsoportban lehet nevezni a fiataloknak a 22. Csabai Kolbászfesztiválra

Még egy sátor nyílt meg , jelentkezz az ifjúsági gyúróversenyre ! Az idei Csabai Kolbászfesztivál október 19-én, pénteken 10 órakor az ingyenes ifjúsági kolbászkészítő versennyel startol el. A nagyszámú nevezés miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a Munkácsy mellett megnyitják a másik nagysátrat, a Mokryt is a csapatok számára. Így jelentkezéseket még várnak, elfogadnak.

Két korcsoportban lehet nevezni:

  • óvodás korú gyerekek és általános iskola I-IV. évfolyam tanulói, valamint 

  • általános iskola V-VIII. évfolyam tanulói, 

  • középiskolás diákok, főiskolai, egyetemi hallgatók.

Az induló, maximum 5 fős csapatok feladata, hogy a helyszínen átvett 5 kg húsból sütni való kolbászt készítsenek. Nevezési díj nincs, a húst és a belet és 5 fő részére a belépőjegyet ingyenes kapják a csapatok. További szurkolók, kísérők vagy résztvevők számára már nem tudnak ingyenes és kedvezményes karszalagot biztosítani!

Az 5 főből legalább egy felnőtt (18 évet betöltött) részvétele szükséges, és a többi 4 fő csapattag érvényes diákigazolvánnyal kell, hogy rendelkezzen. Az első három helyen végző csapat mindkét korcsoportban pénzjutalomban (50, 40, 30 ezer forint) is részesül, a készpénzt a gyerekek az iskolával vagy az egyesületekkel közösen használhatják fel.

Jelentkezz most:
https://www.csabaikolbaszfesztival.hu/asztalfoglalas/2018-10-19-ingyenes-ifjusagi-gyuroverseny

Aktuális