A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Megkezdődött a MÖM Gyermek tábor Zagyvarékason

„Együtt dobban a szív s benne dobban a szó, magyarnak lenni igenis jó”!

Hiszek Magyarország feltámadásában, erre a kiáltásra ébredt ma reggel a Kisszög, mikor hivatalosan is kezdetét vette a Magyar Önvédelmi Mozgalom gyermektábora Zagyvarékason. A tábor első napjának reggelére közel hatvan gyermek érkezett az ország számos területéről.. A már harmadik éve megrendezésre kerülő, hazafias gyermektábor lakói a reggeli testnevelést követően önvédelmi foglalkozásokon, Zagyva parti-erdei sétán, kreatív alkotói és közös ének foglalkozáson, illetve sportos-játékos, szabadidős programokon vehettek részt a mai nap folyamán.

Képgaléria - Fotó: László Attila 

A gyermekekről a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai és szimpatizánsai gondoskodnak a szép természeti környezetben a minden szükséges felszereltséggel rendelkező helyi sportpálya területén. A tábor alapját a napi kétszeri önvédelmi foglalkozás jelenti. De mindamellett számos a magyarságunkhoz szorosan kapcsolódó kulturális, hagyományőrző és sportos-„katonás”, valamint szórakoztató programban lesz része a gyermekeknek. A Gyermek tábor július 6-án pénteken zárja be kapuit, majd ezt követően ugyanazon a területen veszi kezdetét a Magyar Önvédelmi Mozgalom nagy nyári rendezvénye a Magyar Önvédelmi Napok. A július 6. péntek délutántól- július 8. vasárnap estig tartó rendezvény minden érdeklődő számára nyitott és nagy szeretettel várnak mindenkit a mozgalmunk tagjai.

Aktuális