A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Megható! - Így segített Hajnóczy Soma bűvész a hajléktalanokon! (Videó)

Könnyes szemmel nézték a hajléktalanok, ahogy az öt forintosból két kétszázas, az ötszázasból ötezres lett. Igaz, ez csak bűvésztrükk volt, de mivel a pénzt meg is kapták Hajnóczy Somától, így számukra valósággá vált a varázslat.

Hajnóczy Soma kétszeres magyar bűvész világbajnokunk nemrég úgy döntött, hogy bûvészetével azokon segít, akiknek legnagyobb szükségük van rá: a budapesti hajléktalan embereken.

– A kis csapatommal az volt a célunk, hogy felnyissam az emberek szemét, ne csak az ünnepi áhítatos hangulat befolyásolása alatt, hanem az év többi napján se feledkezzenek meg a szegényebb körülmények közt élő honfitársainkról. Durván hangzik, de több mint 50 ezer hajléktalan ember él Magyarországon. Nekik az utca jelenti az otthont. Már a legapróbb feléjük tett gesztus is hatalmas segítség lehet számukra – magyarázta Hajnóczy Soma, aki annak érdekében, hogy szebbé varázsolja ebben a hideg időben a hajléktalan emberek mindennapjait, teljesítette néhányuk kívánságát.

– Bár a videóra nem lett bevágva, de nem csak trükkökkel, hanem például hőtartó fóliával is megajándékoztunk minden hajléktalant. Meglepődve fogadtak ugyan mindenhol minket, de nem vették provokációnak, amikor megszólítottuk őket.

Amikor a semmiből előrántottam egy papír ötezrest, és meggyőztem őket arról, hogy az igazi, akkor meghatódottságukon azért látszott, hogy elhiszik: abban a pillanatban egy igazi csoda részeseivé váltak – mesélte boldogan Soma.

Aktuális