A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

4 évet foglal össze Nagy Ricsi debütáló lemeze

Nagy Ricsi - Fotó: Vojcehovszkij Richard

Egy percig tart... címmel február 15-én jelenik meg Nagy Ricsi debütáló lemeze. A dalok az énekes elmúlt 4 évét foglalják össze, és hűen tükrözik a személyiségváltozását. Az albumot megjelenésének napján élőben mutatja be Budapesten. Nagy Ricsi az RTL Klub X-Faktor produkciójában a negyedik helyezést érte el 2014-ben.

Akkoriban azzal vált a fél ország kedvencévé, hogy nemcsak tisztán és szépen, hanem teljes átéléssel énekelt. A nyíregyházi énekes ezt követően háttérbe szorította zenei karrierjét, és elkezdett tanulni a Kőbányai Zenei Stúdióban, ahol utolsó éves. Időközben bekerült Magyarország elsőszámú a cappella együttesébe, a Budapest Voices-ba, akikkel eleddig egy nagy- és egy kislemezt készített. Ricsi legutóbb az RTL Klub Trip to the Moon c. roadmovie-jában szerepelt.

De bármit is csinált, közben írta a dalait, mígnem mostanra összegyűlt egy csokornyi, és február 15-én megjelennek lemez formájában. - A lemez címe Egy percig tart…, és az elmúlt 4 évemet foglalja össze – mondta Ricsi. - A dalok által végigkövethető, milyen személyiségváltozáson mentem keresztül. A számok írását befolyásolta a karrierem alakulása, az új suli, és hogy szerelmes lettem. A lemez bemutatója február 15-én lesz Budapesten, a Backstage Pubban.

Az énekest egy állandó, háromtagú zenekar kíséri. Vendégként meghívta Dimitrit, Mórocz Tamást, a Bermuda együttesből és szólót énekel párjával, Eszes Vikivel, aki A Dal válogatásába is bekerült.

A lemezbemutató Facebook-eseménye:
https://www.facebook.com/events/1979428552318436/

Részletek: 
https://www.facebook.com/nagyricsix/

Te vagy az út videóklip:

Aktuális