A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Selena Gomez régi újra cserélte barátját

Selena Gomezt és Justin Biebert félreérthetetlen helyzetben fotózták le – hivatalosan is újra egy párt alkotnak! Selena Gomez és The Weeknd 10 hónapnyi járás után szakított egymással. A két zenész között már hónapok óta ment a se veled, se nélküled, végül úgy döntöttek, hogy szakítanak, nem bírják a távkapcsolatot. The Weeknd azóta már ki is követte Selenát és annak barátait, családtagjait az Instán. De Selena sem tétlenkedett! A szakítással szinte majdnem egy időben látták együtt újra Selena Gomezt és Justin Biebert, bár a források szerint csak barátként találkoztak újra.

Ez a kijelentés azonban megdőlni látszik, ugyanis egy édes csók elcsattanása közben fotózták le Selenát és Justint. A fotó Los Angelesben készült egy jégkorongmeccsen, félreérthetetlen helyzetben. Ezek után kár is lenne tagadni, hogy újra egy párt alkotnak.

 

Us Weekly (@usweekly) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 16., 12:51 PST

Aktuális