A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Gyalogosok közé hajtott egy kisbusz Torontóban

Helyi idő szerint délután fél kettőkor egy fehér kisbusz hajtott a járókelők közé a kanadai Toronto North York nevű városrészében. Egyelőre nem tudni, hogy a kisbusz szándékosan hajtott-e az emberek közé, ahogy azt sem, hogy mennyire súlyosak az elsodort gyalogosok sérülései - írja az Index.hu kanadai forrásokra hivatkozva. A kisbusz a gázolás után elhajtott a helyszínről, de helyi sajtóértesülések szerint néhány háztömbbel odébb elfogták és őrizetbe vették a sofőrt, akinek kilétéről ezidáig nem árultak el semmit a hatóságok. Az incidensben eddig tíz ember halt meg, és tizenöt sérültet ápolnak még, ötnek életveszélyes az állapota.

A helyszínen készült fotókból arra következtethetünk, hogy a gázolásnak halálos áldozatai is vannak, ugyanis egy narancssárga zsákot helyeztek az egyik mentőautóba, ami feltételezhetően az egyik áldozat holttestét fedte.

Aktuális