A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szívműtétje volt Arnold Schwarzenegger-nek

Szívműtétet hajtottak végre Los Angelesben Arnold Schwarzeneggeren, a 70 éves színész állapota stabil – mondta el a Washington Postnak Schwarzenegger szóvivője. A TMZ azt írja, az orvosok úgy döntöttek, nyitott szívműtétet hajtanak végre a színészen, miután sikertelennek bizonyult katéteres úton történő aortabillentyű cseréje. A beavatkozás több órán át tartott. A honlap úgy tudja, hogy a beavatkozás egy kísérleti eljárás volt, amelynek során komplikációk léptek fel.

Az MTI felidézi: nem ez az első alkalom, hogy Arnold Schwarzenegger szívműtéten esett át, 1997-ben is aortabillenytyű cserét végeztek nála. Bár akkor az orvosok még nem látták szükségét a beavatkozásnak, a színész úgy döntött, hogy végezzék el a műtét addig, amíg fiatal.

Akkor örökletes betegséggel magyarázta állapotát, amelynek semmi köze sincs a testépítőként szedett szteroidokhoz - olvasható a honlapon. Az 1947-ben Ausztriában született Schwarzenegger 2003 és 2011 között volt Kalifornia állam kormányzója.

Aktuális