A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Az ORF-en volt téma az együgyű Mészáros Lőrinc birodalma

A 444.hu figyelt fel rá, hogy miután egy négycsillagos muraui síhotel került Mészárosék célkeresztjébe, az osztrák közszolgálati tévének is szemet szúrt Orbán strómanjának elképesztő szárnyalása. A riporter a felcsúti kiskirály fotóját mutogatva arról kérdezte a turistákat, hogy tudják-e ki van a képen. Az itt pihenők nagy része magyar, így sokan azonnal megnevezték a milliárdost. Ezt követően a sógorok meglepetten sorolták fel a Mészáros-birodalom bástyáit: hoteleket, üzemeket, újságokat, sportklubokat.

Azt sem mulasztották el megjegyezni, hogy a „nemzet mészárosának” vagyona főként állami megbízásokból származik. Az Orbánt övező botrányok már az ország határait is „átlépték”. Mivel a pénz nem akadály, ezért könnyen lehet, hogy ez a hotel is Mészáros kezébe kerül, de nincs jelentősége, ugyanis április 8-a után ő és a másik felcsúti kisgömböc is megindulnak majd a lejtőn.

Aktuális