A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vonára rásütötték a muszlim bélyeget, most viszont tapsolnak Orbánnak, és a muszlim elnöknek

Fotó: Huszti István/Index.hu

Míg a fideszes szennymédia a választások idején Vona Gábor-t a Jobbik volt elnökét aljas módon összemosták és megvádolták a muszlim vallással, addig most ugyanazok az egekig magasztalják, hogy a török diktátor akivel (hazánkon kívül) lassan már senki nem áll szóba Magyarországra látogatott.

Orbán Viktor az egyik legerősebb magyar nemzeti érdeknek nevezte, hogy Törökország mindig olyan erős és stabil legyen, hogy a térségben békét tudjon teremteni és az Európa felé tartó illegális migrációt meg tudja fékezni - szólt az MTI tudósítása. Természetesen mint a kommunizmusban az előre megírt, és hatszor átnyálazott kérdéseket a Magyar emberek pénzéből fenntartott hazug szennymédiumok tehettek fel. A propagandával, seggnyalással és klisékkel cseppet sem átitatott sajtótájékoztató alább tekinthető meg.

Aktuális