A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A kutya sem vevő a Toroczkai féle gittegyletre! - Most a Betyárseregnél próbálkozik?

Úgy tűnik, a Jobbikból nem sikerült kellő számú pártolót „elszipkázni”, így most Toroczkai László - amikor nem a fideszes médiákban haknizik - akkor a Betyárseregnél próbálkozik. Ők azonban aligha törnek politikai pályára. A badacsonyi gyilkosság után nem kellett sokat várni, Toroczkai László egyből igyekezett meglovagolni a közfelháborodás okozta hullámokat, és rögtön rendet követelt. Pedig amúgy annak a kormánynak köszönhető ez a jelenleg fennálló „két hét alatt rend” helyzet, melynek alkalmazottjaival oly’ készségesen beszélget immár napi szinten a fideszes médiában.

Sőt, úgy tűnik a politikai haszonszerzés ennél messzebbre terjed: a Betyársereg élén feszített a helyszínen szervezett figyelemfelkeltő felvonulás alatt. A Facebook-oldalán közzé tett kép szerint hirtelen "Mi hazánkos" szlogen alatt meneteltek a betyárok is. Talán kevésnek bizonyult a "mélyradikális" exjobbikos "bajtárs"?

Azt tudjuk korábbról is, hogy Toroczkainak fontos a Betyársereg. Volt idő, mikor ebből balhé is lett. Akkor, mikor Novák Elődnek - aki feleségével, Dúró Dórával együtt most oszlopos tagja a mozgalomnak - még „rém kellemetlen” volt Toroczkai László.

De vajon Tyirityán Zsolt is ebben a formációban látja a jövőt? Aligha szeretnének a politika részévé válni, és legfőképpen nem egy olyan résszé, mely amúgy a kormánypárti médiabirodalomban építi a „karrierjét”. A kérdés, hogy a betyárok meddig engedik a nyomulást.

Forrás: zsurpubi.hu

Aktuális