A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Molotov-koktéllal fenyegetőzik az ózdi fideszes képviselő!

Tóth Pál, a FIDESZ-KDNP ózdi képviselője, testületi ülésen, élő adásban fenyegette meg az Ózdi Városüzemeltető Intézmény igazgató asszonyát. Azt mondta, „Molotov-koktélt dob az irodájára és akkor valami majd történik”. A düh kiváltó oka mindössze egy írásbeli válasz hiánya. A terrorcselekménnyel való fenyegetés büntetőjogi kategória. Korábban az ózdi ülésteremben ilyen és ehhez hasonló sem hangzott még el. Azonban figyelve a Fidesz politikusainak gátlástalan, agresszív kommunikációját, elképzelhető, hogy van még lejjebb is.

Valahol gátat kell szabni. Határozottan elhatárolódok Tóth Pál, a FIDESZ-KDNP ózdi képviselőjének fenyegetésétől és arra kérem, hogy amennyiben maradt még benne tisztesség, nyilvánosan kérjen bocsánatot igazgató asszonytól, áll Janiczak Dávid, Ózd város polgármesterének közleményében.

Aktuális