A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Újabb fideszes hazugságok lepleződtek le a bíróságon

Ahogyan az előző, a mostani hét sem a Fidesz igazmondásának a hete volt. Újabb perekben lepleződött ugyanis le a kormánypártok folyamatos hazudozása a Jobbikról. Először szerdán a Magyar Idők és Lokál volt kénytelen meghajolni a legerősebb ellenzéki párt előtt a Fővárosi Törvényszéken, ahol elsőfokú ítélet kötelezte őket helyreigazítás közlésére azért, mert azt valótlanságot közölték, hogy a Jobbik nem tud elszámolni a részére juttatott adományokkal.

Majd csütörtökön az origo következett, akiknek a Fővárosi Törvényszék még nem jogerős ítélete szerint azért kell helyreigazítást megjelentetniük és perköltséget fizetniük, mert a Jobbik pártigazgatójáról hazudták azt, hogy meg akart vesztegetni a párt tisztújítása során egy kongresszusi küldöttet. A Jobbik által a Fidesz médiája ellen megnyert sajtóperek száma már a százötvenhez közelít, tudatta portálunkkal a Jobbik Sajtóosztálya.

Aktuális