A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A Fideszes szennymédia, tovább hazudozik a Jobbikról!

A fideszes sajtónak az a legújabb témája, hogy új kampánybeszámolóval rukkolt elő a Jobbik,

ami szerintük egyértelművé teszi, hogy az eredeti dokumentumban szereplő összegek nem stimmeltek. A Jobbik közölte, hogy egyszerűen új számlák érkeztek. A Magyar Idők nevű szennylap írt arról, hogy a július 30-i Hivatalos Értesítőben megjelent új, módosított jobbikos kampánybeszámolóban több helyen is más összegek szerepelnek, mint az eredetileg közzétett elszámolásban. 

A Jobbik pénteken közleményt adott ki a témában, melyben azt írják, idézzük:

„Szánalmasan hazudik szokás szerint a lopott közpénzen fenntartott kormánymédia a Jobbik kampánybeszámolójáról.”

A legnagyobb ellenzéki párt közölte, hogy a szervezet a törvényi előírásoknak megfelelően azért tett közzé új beszámolót, mert időközben újabb számlák érkeztek a kampánnyal kapcsolatban.

Szerintük a Jobbik akkor járt volna el törvénytelenül, ha nem tesz közzé új beszámolót. Ezzel a párt az ügyet lezártnak tekinti, a hazugságokat híresztelőkkel szemben pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölték.

Alfahír nyomán

Aktuális