A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Többen távoznak az N1Tv-től!

Kisberk Szabolcs, Szilvási Péter és Magyar Klára egy videót tettek közzé erről szerda reggel. Arról nem tesznek benne említést, hogy hol folytatják, ha folytatják a tévézést. A fenti videót tette közzé szerda reggel az N1TV Facebook-oldala "Ennyi volt!"-kommentárral. Ebben Kisberk Szabolcs, az N1TV főszerkesztője, valamint Szilvási Péter, a főszerkesztő-helyettese és Magyar Klára, az egyik szerkesztője mondanak el pár mondatot, miszerint - a Jobbik választási szlogenjére utalva - nekik még tiszta a kezük, magyar a szívük és a józan eszükre hallgatnak.

Az N1TV-t (és az Alfahírt) kiadó Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriumi elnökétől, dr. Silhavy Mátétól származó információk szerint, váratlanul érte őket a videó, és egyelőre még nem tudott beszélni Kisberkékkel. Azt ugyanakkor elmondta, hogy az N1TV a távozásukkal nem szűnik meg, régi-új emberekkel hamarosan folytatja működését. Később az alapítvány egy közleményében még annyit hozzátett, hogy az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárd, eddigi szerkesztő került.

Kisberk Szabolcs az alfahírnek elmondta, hogy "nagyon sok minden megváltozott az elmúlt hónapokban, nem ugyanaz már a helyzet, mint amikor idejöttem", és felidézte az első interjúját, amit még a portálnak adott főszerkesztővé válásakor. Hozzátette, nem tudja még, hogy hol fogja folytatni, nem egy másik ajánlat miatt távozott, a többiek nevében pedig nem szeretne beszélni. Szilvási Péter pedig annyit mondott a lapnak, hogy vannak tervei, és hamarosan erről lehet is majd hallani. 

Emlékezetes, hogy hasonló videóval távozott 2015 februárjában az akkor a HírTV-s Célpontot vezető Kisberk. Akkor a Simicska és Orbán között kirobbant háború vonatkozásában jelentették ki a távozásukkor, hogy "Orbán nem geci". Kunfalvi Nóra és Losonczi Kata aztán nem sokkal később a kormánypárti médiához igazolt, Kisberk pedig az N1TV főszerkesztője lett.

Alfahír

Az N1TV nem szűnik meg, működik tovább!

A Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, mint az N1TV médiaszolgáltatója biztosítja minden nézőjét, hogy tovább kívánja működtetni a Nemzeti 1 Televíziót. Több munkatársunk a mai napon váratlanul jelezte, hogy távoznának hazánk első számú webtelevíziójának kötelékéből, ennek ellenére a televízió működni fog továbbra is. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt neveztük ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk, közölte portálunkal a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriuma.

Aktuális