A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Hajtóvadászat a 4-es főútnál Cegléd közelében, egy szökött rab miatt (Videó)

Rendőrök lepték el hétfőn délelőtt a 4-es úti körforgalom környékét, ahol rabszállító autóból szökött meg egy fogoly. Az út melletti kukoricás körül több tucat rendőr kering, a helyszínen tartózkodó helikopter pedig időközönként a levegőbe emelkedik. A néha felbukkanó szökevényt magasabb pontokról távcsővel követik, de a sűrű növényzetben eddig nem sikerült kézre keríteni. A város felé egy szakaszon gyakorlatilag sorfalat állnak az egyenruhások, vélhetőleg ott várják a szökevény felbukkanását.

A 24.hu információi szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja ugrott ki a járműből 2018. július 09-én a reggeli órákban. 12 órakor még üldözték a szökevényt. Makula György a BVOP Kommunikációs vezetője a lapnak azt mondta, hogy a büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség munkatársai azonnal megkezdték a férfi felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot is indított.

A BVOP és a rendőrség azt kéri, hogy aki a szökésben lévő fogvatartottat látja, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, haladéktalanul jelentkezzen a 112-es, ingyenesen hívható telefonszámon. A reggeli órákban megszökött férfi 30 év körüli, 167 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű és rövid barna hajú, szökése során rabruhát viselt.

Aktuális