A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ne higgyen a szennylapoknak! - Nem szűnik meg a Jobbik!

Már napok óta az a téma a fideszes szennylapokban, és a hozzá tartozó általában MTI-s és hirado.hu-s cikkeket átemelő döglődő, állami pénzekért sóvárgó kis médiáknak, hogy a Jobbik megszűnik az adósságai miatt. A rémhírek terjesztésében szinte kéz a kézben firkálták egyre másra a különféle örömódákat a baloldali-liberális sajtó és a Fidesz-média. Arról senki nem beszél, hogy a feleakkora támogatottságú és költségvetésű MSZP-nek 500 milliós adóssága van, de a Jobbik 58.5 milliós Magyar Posta felé tartozása vezető hír.

Az MSZP nem szűnik meg? Az már csak hab a tortán, hogy a FIDESZ-KDNP-t a mai napig nem ellenőrizte az a Domokos László, aki soha nem volt független a posztkommunistákkal teli Fidesztől!

  • Domokos László (Békéscsaba, 1965. február 26.), közgazdász, az Állami Számvevőszék elnöke, 2011. januártól a Költségvetési Tanács tagja. 1998 és 2010 között az Országgyűlés tagja, 1998-2002, illetve 2006-2010 között a Békés megyei közgyűlés elnöke. 1988-1990 között a Békés Megyei Univerzál Kereskedelmi Vállalat osztályvezetője. 1990-1994 között Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzati Hivatalának gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere. Az 1994-es önkormányzati választásokon bejutott Békéscsaba képviselő-testületébe, ahol a Pénzügyi Ellenőrzési Bizottság elnöki tisztségét töltötte be, illetve tagja lett a Békés Megyei Képviselő-testületnek, ahol frakcióvezető volt. 1995 és 1998 között költségvetési szervek és vállalatok gazdasági tanácsadója. 1998 és 2010 között négyszer választották meg országgyűlési képviselőnek Szarvas és térsége választókörzetben.

Sneider Tamás a Jobbik elnöke eképpen reagált közösségi oldalán:

A Jobbik megalakulásától kezdve sokak szemét szúrja. Tizenötéves története során megannyi nehézségen keresztül fejlődött az ország második legnagyobb pártjává. Ez a fejlődés azért volt lehetséges, mert a baloldali-liberális kormányok alatt és az Orbán-rendszer alatt is a magyar emberek kollektív és egyéni szabadságáért küzdöttünk. Ez a szabadságvágy két hónappal ezelőtt 1,3 millió magyar embert mozgatott meg. Az előttünk lévő időkben még inkább ezt a szabadságvágyat kell kifejeznünk, még erősebben megfogva a szabadság zászlaját, mert rajtunk kívül nincs potens erő, aki ezt megtehetné. Szabad hazában, szabad emberként akarunk élni! Üzenjük ezt minden szolgának! A Jobbiknak most még inkább ezt a szabadságvágyat kell kifejezniük, még erősebben megfogva a szabadság zászlaját, mert rajtuk kívül nincs potens erő, aki ezt megtehetné, és képviselné az emberek érdekeit.

Aktuális