A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Jobbik: Több megbecsülést az egészségügyi dolgozóknak!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom üdvözli Semmelweis-nap alkalmából az egészségügy valamennyi dolgozóját. Köszönjük nekik, hogy minden nap, a nap 24 órájában elkötelezetten végzik munkájukat, gyógyítják, ápolják a betegeket, mentik a bajba jutottakat, még akkor is, amikor a legnagyobb segítségre ők szorulnak. Sokszor két vagy három kollégájuk helyett dolgoznak, szabadidejüket, pihenőidejüket feláldozva.

A Jobbik, mint szociálisan érzékeny nemzeti néppárt, programjával azon dolgozik, hogy a legnagyobb megbecsülést, valamint a legbiztonságosabb munka és életkörülményeket teremtsük meg az egészségügy valamennyi dolgozójának, legyenek azok szakdolgozók technikai-gazdálkodási személyzet, vagy orvosok.

A Semmelweis-nap szolgáljon alkalomként arra, hogy felhívjuk a dolgozók nehéz munkájára, alacsony megbecsültségükre a figyelmet, és azoknak a hiányoknak az orvoslására kérjük a kormányt, amelyek a hazai egészségügynek az európai színvonaltól való elmaradását okozzák. A Semmelweis-napra kitartást, és önálló Egészségügyi Minisztériumot kívánunk az ágazat valamennyi dolgozójának.

Dr. Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Aktuális