A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Régi jobbikos címlistát felhasználva próbálnak embereket tarhálni az új rasszista pártjukba Novák Elődék

Volt idő, mikor Novák Elődnek még „rém kellemetlen” volt Toroczkai László, ennek ellenére most közösen gründolnak pártot, írja a zsurpubi. A Jobbik korábbi alelnöke, országgyűlési képviselője többek között arról is beszélt egy hangfelvételen, hogy Toroczkait bedarálta a Betyársereg, és nem tartja jónak azt az irányvonalat, hogy bűnözőkkel is együttműködjenek.

Szóba került továbbá az a bizonyos pofon is, mikor Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője váratlanul megütötte Novákot, amiért az a párton belül az előbbi álláspontot fogalmazta meg. Most úgy áll a dolog, hogy Novák Előd a régi jobbikos címlistát felhasználva próbál tagságot toborozni a Mi Hazánk Mozgalomnak. Teszi mindezt úgy, hogy az adatok felhasználásához semmi joga nem lenne, hiszen a címlistán szereplők nem erre a célra adták meg azokat.

Az kirúgott jobbikos a következő szöveggel igyekszik pártolókat szerezni:

Tisztelt újbudai Honfitársam! A Jobbikban való, fájó csalódásunk, kilépésünk után sem adtuk fel céljainkat, sőt újult erővel, tiszta lélekkel alapítjuk meg a Mi Hazánk Mozgalmat, illetve hamarosan annak első alapszervezetét várhatóan épp a XI. kerületben. Alulról szerveződő mozgalmunkhoz, programunkhoz az Ön tanácsait, észrevételeit is köszönettel vesszük. Amit a Mi Hazánkról eddig tudni lehet: http://mihazank.hu https://www.facebook.com/mihazank Kérem, jelezze, ha szeretne további információkat kapni rólunk, vagy ha akár szívesen be is kapcsolódna közösségünk életébe valamilyen szinten. Köszönettel: Novák Előd a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója http://facebook.com/novakelod

Aktuális