A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A Jobbik parlamenti frakciója ismét önkénteskedett

A párt országgyűlési képviselői a jobbikos vezetésű Kosdon vállaltak társadalmi munkát. „A Jobbiknál hagyománya van annak, hogy önkéntes munkát vállalunk” - mondta Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese és frakcióvezetője. Legszívesebben olyan önkormányzatoknál, vagy olyan helyszíneken vállalnak munkát, amelyek ismerősek, vagy barátiak. A frakcióvezető combnyaktörése miatt csak az ebédkészítésnél tudott segíteni, a többiek az alapján vették ki részüket a munkából, hogy ki mihez ért, melyik területhez van a legtöbb affinitása.

Az ebéd gulyásleves volt, Hegedűs Lórántnéék nem csak a frakciótagokat, de a közmunkásokat és az önkormányzat dolgozóit is az asztalhoz várták. Sneider Tamás vezetésével utat javítottak, kátyúztak, de csak betonnal volt erre lehetőségük. Stummer János alelnök szerint sokan lenézik a kétkezi munkát, de ő szereti, mert kitisztítja a fejet, így segít a döntéshozatalban. Szilágyi György úgy érzi, hogy ezzel segítenek a helyi közösségnek, a honatyáknak pedig többször kellene terepre menni. Z. Kárpát Dániel leszögezte, ez náluk nem divat, nem kampány. Jakab Péter szerint a hiteles döntésekhez meg kell ismerni a magyar valóságot, amiben az önkéntes munka segítségükre van.

Képgaléria - Fotó: Béli Balázs 


Aktuális