A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Seszták Miklós: Négy év alatt, ami feladatot kaptam elvégeztem

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a 24.hu információi szerint Seszták Miklós minden követ megmozgatott, hogy komoly pozíciót szerezzen az új kormányban, és attól sem riadt vissza, hogy megfenyegesse Orbán Viktort, de nem járt sikerrel. A volt fejlesztési miniszter cáfolta, hogy tényleg ilyen becsvágyó vagy tökös (nézőpont kérdése) lett volna. Miután eldőlt, hogy az új kabinetben Seszták nemhogy miniszter nem lesz, de még a gazdasági bizottság elnöki tisztségét sem ő kapja, állítólag megfenyegette Orbán Viktort, hogy lemond egyéni mandátumáról, ami körzetében új választással, és akár a fideszes kétharmad megdőlésével is járhatott volna.

A KDNP-s politikus azonban vasárnap a HírTV-nek cáfolta a sajtóértesüléseket: "

– Sok mindent hallottunk arról, hogy változott a viszony a miniszterelnökkel. Igaz, vagy pletyka, hogy megzsarolta? – Kacsa. Kacsa. – Elégedett a pozíciójával? – Teljesen. Négy év alatt, ami feladatot kaptam elvégeztem."

Aktuális