A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Munkáspárt: MOL-áremelés! - Pofátlan rablás fényes nappal!

Emeli bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. Az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 388 forintra nő, a gázolajé pedig 397 forintra emelkedik. Az üzemanyagok ára legutóbb egy hete változott, akkor a 95-ös benzin bruttó 3 forinttal, a gázolaj bruttó 2 forinttal drágult, a benzin literenkénti átlagára 381 forintra, a gázolajé pedig 389 forintra nőtt, írja az MTI. A Mol-csoport nettó eredménye tavaly elérte a 307 milliárd forintot (1,11 milliárd dollár), ami 18 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit.

Ezzel az évtized legmagasabb profitját sikerült elérni 2017-ben. De ezt a profitot velünk fizetteti meg. Ráadásul sokszorosan, hiszen az üzemanyag árának emelése előbb-utóbb mindennek emeli az árát. A kormány pedig engedi, hogy fényes nappal kiraboljanak bennünket. Azt hiszik, hogy a választások után már szabad bele rúgni az emberekbe áll a Munkáspárt közleményében.

Aktuális