A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Morvai azokat ócsárolja, akiknek a jóvoltából a mai napig milliókat keres Brüsszelben

Végleg a narancsmaffia oldalára állt a hisztérika, aki a Jobbik jóvoltából keres havonta milliókat Brüsszelben. 

Morvai Krisztina vasárnap a Facebook-oldalán reagált a szombati óriástüntetésre, amelyen legalább 100 ezer jó szándékú (jobbikos, balos, pártfüggetlen) állampolgár gyűlt össze tiltakozni a szervezett választási csalások és a fideszes zsarnokság ellen. Morvai dermesztő stílusban kezdte el ócsárolni a jobbikosokat (akiknek a jóvoltából a mai napig milliókat keres Brüsszelben). A rá jellemző egzaltált, hisztérikus stílusban azt írja: 

“Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az „új-jobbikosokat” 

együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az „egyesült ellenzék” szombati tüntetésén – azokon a budapesti utcákon, ahol a mostani pajtások (Gyurcsány, Bajnai) könnygázát szívtuk nyolc éven át a nemzeti ellenállásban.

Szánalmas volt hallgatni, hogy a „demokráciát” követelők nem ismerik el vereségüket, nem néznek magukba, hanem alig egy héttel csúfos kudarcuk után új választást követelnek.”

Morvai teljes posztját itt tudod elolvasni.

Aktuális