A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kamupárthoz kerültek a Jobbikra adott szavazatok

A szavazatok valahogy átkerültek a Net Párt-hoz

Két olyan választókörzet is lehet, ahol a listás szavazáson a Jobbikra érkezett voksok valahogy átkerültek a Net Párt nevezetű kamupárthoz. Sárospatakon a 007. választókörzetben például a Választás.hu adatai szerint a Jobbik 0 listás szavazatot kapott, a Netpárt viszont 122-t. Ez azért is érdekes, mert többen állítják Mikola Gergelynek, a helyi jobbikos képviselő-jelöltnek, hogy

NEM ÉRTIK AZ EREDMÉNYT, MERT ŐK A LISTÁS SZAVAZÁSON BIZTOSAN A JOBBIKRA SZAVAZTAK, ÍGY LEHETETLEN, HOGY NULLA SZAVAZAT LEGYEN MOST A JOBBIK MELLETT.


Sárospatakon egyébként egyéni szavazatoknál 151 szavazat érkezett Mikola Gergelyre, listán azonban egy sem érkezett a Jobbikra. Érdekes véletlennek tűnik, hogy abból a 151 szavazóból listán egy sem akart a Jobbikra listán szavazni.

MIKOLA GERGELY EZZEL KAPCSOLATBAN AZT MONDTA AZ INDEXNEK, HOGY ÁTVIZSGÁLJÁK AZ ÜGYET, EZÉRT EGYESÉVEL VÉGIGMENNEK A JOBBIK SZAVAZÓKÖREIN, ÉS ÁTNÉZIK AZ EREDMÉNYEKET RÖGZÍTŐ JEGYZŐKÖNYVEKET.


Sárospatakon egyébként egyéni szavazatoknál 151 szavazat érkezett Mikola Gergelyre, listán azonban egy sem érkezett a Jobbikra. Érdekes véletlennek tűnik, hogy abból a 151 szavazóból listán egy sem akart a Jobbikra listán szavazni.

"MIKOLA GERGELY EZZEL KAPCSOLATBAN AZT MONDTA AZ INDEXNEK, HOGY ÁTVIZSGÁLJÁK AZ ÜGYET, EZÉRT EGYESÉVEL VÉGIGMENNEK A JOBBIK SZAVAZÓKÖREIN, ÉS ÁTNÉZIK AZ EREDMÉNYEKET RÖGZÍTŐ JEGYZŐKÖNYVEKET."

Ennél bizarrabb eset történhetett Budapest II. kerületének 004. szavazókörében, ahol a Jobbikra a jegyzőkönyv alapján leadott listás szavazatokat szintén a Net Párt neve mellé írták.

Ebben a szavazókörben 35-en szavaztak egyéniben a Jobbik képviselőjére, Kovács Tamásra, listán azonban közülük a valasztas.hu szerint egyikük sem támogatta a pártot. A NVI oldalán az áll, hogy 66 szavazatot kapott a Net Párt, ami azért furcsa, mert Kovács Tamás lefotózta a szavazásról készült jegyzőkönyvet, ami szerint

A PÁRTLISTÁN A JOBBIKRA PONTOSAN 66 SZAVAZAT ÉRKEZETT.


A Jobbik közleményben közölte, hogy újraszámolást kérő beadványokat készít, és felszólította a Nemzeti Választási Irodát, hogy vizsgálják ki a választási csalások gyanújával kapcsolatos összes bejelentést.

Aktuális