A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Orbán mindenre képes a hatalomért...

Számtalan dolog történhet még a választásokig. Sokan Simicska Lajos atombombáira vártak Orbán esetleges ügynökmúltjának bizonyítása és a külföldi bankszámlák kapcsán, azonban a veszprémi vállalkozó azt nyilatkozta, hogy nem szeretne öngyilkos lenni, írja a zsúrpubi. Ha valaki, hát Simicska pontosan tudja, hogy Orbán mire képes a hatalomért és ezek szerint bármire. Egy biztos, „KGBéla” rabosítása nem egy „szájensz fiksön” és feltehetően még az európai parlamenti választásokra is marad egy epizód.

A Kovács Béla-ügy valószínűleg a világ egyik legjobban elhúzott kémügye. Nem véletlenül. 

„Ha úgy gondolják és van megfelelő mennyiségű bizonyítékuk, akkor emeljenek vádat ellenem, én nagyon szeretném már a bíróság előtt tisztázni magamat. Viszont ha nincs megfelelő mennyiségű bizonyíték, akkor kérem, fejezzük be az eljárást, ennek a továbbiakban helye nincsen”

- szinte már könyörgött Kovács a Központi Nyomozó Főügyészségen történő meghallgatása előtt. Mikulás napján végre vádat emelt a fideszes ügyészség a Jobbik európai parlamenti képviselője ellen állam elleni és költségvetést károsító, valamint közbizalom elleni bűncselekmény miatt.

A három éve húzódó ügyben történt vádemelésre úgy reagált, hogy kilépett a Jobbikból. Az a gyanúnk, hogy a választások közeledtével egyre nagyobb az esélye, hogy Kovács Bélát rabosítják és vezetőszáron fogják elvezetni az Echo TV, a TV2, a Prosti Srácok és a köztévé kameráinak jelenlétében. Kár, hogy ezen az egész színjátékon már a fél ország csak röhög…

zsúrpubi.hu

Aktuális