A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Pedofília gyanújába keveredett egy nagykőrösi Fideszes!

Ismét a Fidesz miatt robbant ki botrány Nagykőrösön! Olyan információ látott napvilágot a településen, amelyet sürgősen tisztázni kell a közvélemény előtt! Nyomozás indult ugyanis Kiss Attila Csaba, helyi kormánypárti képviselő ellen szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt. Ennek esetleges beigazolódása, az egyébként is morális és erkölcsi fertőben tobzódó Fideszen belül is a mélypontot jelentené. Itt ugyanis az egyik legsúlyosabb bűncselekményről, a köznyelvben csak pedofíliaként számon tartott esetről van szó, ezért a leghatározottabban felszólítjuk a kormánypártot, hogy tisztázza, képviselője valóban elkövette-e azt, amit a terhére rónak!

Azaz, hogy történt-e megrontás, vagy sem? Kíváncsian várjuk, hogy mit kíván lépni a Fidesz az illető ügyében. Egyáltalán, óhajtanak-e foglalkozni vele? Mert a magam részéről azt megígérhetem, hogy csak a nagykőrösi gyermekek érdekeit és biztonságát fogom figyelembe venni, és nem engedem, hogy politikai vagy egyházi érdek befolyásolhassa az igazság érvényre jutását.

Ennek érdekében megteszem a szükséges intézkedéseket. Hisz már maga a gyanú is komoly árnyékot vet, melynek sötétjében megbújik az a rideg valóság, amit a kormánypárt, minden mértéket elvesztett tevékenysége hozott létre Magyarországon. Tudniillik, hogy ők bármit megtehetnek, méghozzá következmények nélkül. Nincsenek gátlásaik, nincsenek skrupulusaik.

Vezetőjük, Orbán Viktor, arrogáns stílusával elhitette velük, hogy minden törvény fölött állnak, despota módjára rendelkezhetnek életek, egzisztenciák fölött. A lakosságot rabszolgának tekintik, akikkel úgy bánnak, ahogy épp kedvük szottyan. Ez az önmagukba felsőbbrendűségébe, tévedhetetlenségébe vetett hit fogja a vesztüket okozni, írja közösségi oldalán Volner János.

Aktuális